Consumptieaardappelen

Consumptieaardappelen
Consumptieaardappelen

Er zijn vele factoren die bepalen wat het beste ras is voor een bepaalde teler of afnemer. Met een assortiment van zo’n 30 rassen kunnen we inspelen op alle belangrijke factoren, zoals grondsoort, resistenties, productie en smaak. Onze specialisten zoeken samen met u naar het beste ras om tot een hoger marktaandeel en beter rendement te komen.
 
 
Tafelaardappelen
Alle rassen voor tafelaardappelen, van vastkokend tot kruimig, kunnen door ons worden geleverd of speciaal door onze telers voor u worden geteeld. Ook speciale toepassingen zoals grillaardappelen en krieltjes behoren tot de mogelijkheden. Onze niet-aflatende focus op kwaliteit wordt geborgd door onze GLOBALG.A.P.- certificering.
Vanuit onze moderne kistenbewaring kunnen we tot het einde van het seizoen een kwaliteitsproduct uitleveren. 
Als echte “Potato Specialist” zorgen we van juni tot en met augustus dat een mooi aanbod van nieuwe aardappelen van de beste Nederlandse gronden in de supermarkt verkrijgbaar zijn.
 
 

 
Exportaardappelen
Kleinjan’s Aardappelhandel B.V. heeft ruim 40 jaar ervaring met de export van aardappelen over de gehele wereld. We zijn met name gespecialiseerd in het exportklaar maken van nieuwe aardappelen naar verre bestemmingen, waarbij een hoge transportbestendigheid van het grootste belang is.
 
Industrieaardappelen

Alle gangbare industrierassen kunnen wij leveren. We kunnen voldoen aan alle kwaliteitseisen en kunnen daardoor ook voor schillerijen een kwaliteitsproduct garanderen.

 

Informatieover pootgoed