Welkom op de site van Kleinjan’s aardappelhandel B.V.

Consumptie aardappelen

Kleinjan's Aardappelhandel heeft voor elke teler en/of afnemer interessante rassen. Het totale assortiment telt zo'n dertig rassen. Elke teler en/of afnemer heeft zijn eigen wensen en daarbij is de rassenkeuze van groot belang.
Telers kunnen specifiek kiezen voor rassen met een hoge schurftresistentie, rassen voor de zware of lichte grond, voor een hoge productie of voor specifieke rassen met een goede smaak of fraai uiterlijk.
Afnemers kunnen kiezen voor een goede smaak, kwaliteit en goede transportbestendigheid.                                                                             
Kortom, iedereen kan samen met Kleinjan zoeken naar het beste ras om tot een hoger marktaandel en beter rendement te komen.
 
Tafelaardappelen
Alle tafelaardappel-rassen kunnen door ons geleverd of speciaal door onze telers voor u geteeld worden. Zowel vastkokende -, vrij vastkokende -, kruimige - , grill - en babyaardappelen. Al deze aardappels zijn global-gap gecertificeerd.
“the potato specialist” kan tevens vanaf eind februari tot en met eind juni uit de modernste kistenbewaring tafelaardappelen leveren. Dit resulteert uiteindelijk in een betere kwaliteitsaardappel op het bord van de consument aan het einde van het seizoen.
Ook is "the potato specialist" een partner van zeer vroege kwaliteitzekere nieuwe aardappelen. van de beste Nederlandse gronden om in de maanden juni, juli en augustus geleverd te worden in de supermarkt.
 
Exportaardappelen
Uw specialist is met 40 jaar ervaring uw juiste partner voor levering van alle hoogwaardige kwaliteitsaardappelen over de hele wereld.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het export klaarmaken van vroege nieuwe rassen voor de maanden juli en augustus met zeer hoge transportbestendigheid voor de verre bestemmingen.
 
Industrie aardappelen
Alle gangbare industrierassen zijn bij Kleinjan beschikbaar. Ook voor de schillerij is de specialist uw partner voor de hogere kwaliteitseisen.